Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Start inloopspreekuur vanaf 1 september 2018


We gaan samen met de patienten bekijken of dit idee aansluit bij uw wensen. Op maandag en woensdagmiddag van 16.00-16.30 uur Inloopspreekuur voor kleine/ acute vragen. 5 minuten per consult. Lees hieronder hoe het werkt.
Lees verder »

Huisartsenacties


Op 11 maart 2015 zijn we met 15 huisartsen naar Leiden en Den Haag geweest om het Manifest op de deuren van grote zorgverzekeraars en VWS te spijkeren.
Het manifest is voorbereid door 6 huisartsen uit Haarlem, Ijmuiden, Driehuis en en Spaarndam! Kijk op de website: www.hetroermoetom.nu.
10 juni volgde het nationale debat in De Rode Hoed. En we gaan door, op zaterdag 21 januari 2017 organiseerden we een zorgdebat in Carre
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Patientenportaal heeft veel mogelijkheden


Bij Huisartsenpraktijk Spaarndam kunt u al een paar jaar in uw eigen dossier kijken. Dit heet een patiëntenportaal. Bij ons heet het portaal "MijnGezondheid.net" (MGN). MijnGezondheid.net is vernieuwd. Probeer het eens, meld u aan. Er zijn geen kosten aan verbonden en het veilig. U hebt alleen een e-mail adres en 06-nummer nodig.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten