Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken: online - telefonisch - inloop

Spreekuur/ afspraken maken kan op veel manieren

Voor elk wat wils!

Spreekuren op iedere werkdag bij huisarts, huisarts in opleiding, assistente, praktijkverpleegkundigen

1. Online afspraak maken? Klik op de banner online of ga naar www.MijnGezondheid.net.
Of maak gebruik van de app MedGemak, nog gemakkelijker.

2. Inloopspreekuur op maandag en woensdag vanaf 1-9-18 van 16-16.30 uur. Alleen voor kleine problemen, 5 minuten per consult. Kijk bij Nieuws voor meer informatie.

3. Telefonisch afspraak maken. Voor een afspraak op dezelfde dag, dan liefst voor 10 uur bellen. De assistente zal altijd vragen naar de reden van uw afspraak. Zij wil inschatten hoe dringend uw probleem is en hoeveel tijd ze daarvoor moet inplannen. De assistente zal (net als de huisarts) vertrouwelijk met uw informatie omgaan.

In de middag wordt de telefoon niet meer opgenomen voor gangbare vragen, alleen als het om een spoedgeval gaat of een probleem dat zo dringend is dat het niet kan wachten tot de volgende werkdag. 

4. Wilt u nog wat vragen na een afspraak? U kunt een E-mail versturen via www.MijnGezondheid.net. Beveiligd en antwoord binnen 3 werkdagen.


Meer tijd

Heeft u meer klachten of vragen? Maak een dubbele afspraak van 20 minuten of vertel het bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.